Vanlige spørsmål

Vi har samlet sammen noen av spørsmålene kundene våre lurer på.

Boxn er en smart og sikker pakkeboks som tar seg av all kommunikasjon. Pakker og utstyr kan sendes, returneres eller lånes ut. Boxn tar seg av hele kommunikasjonen mot sluttkunde og kan gi dere alle ønskelige oppdateringer.

Systemet kan benyttes helt uten noen form for integrasjon. Dere får en adminbruker i dashbordet til deres pakkeskap og kan der legge inn ordrenummeret og hvem som skal motta pakken.

Resten av prosessen skjer automatisk gjennom Boxn sitt smarte system.

Boxn tilbyr enkle API endepunkt som dere kan integrere deres eksisterende systemer med. Dette bidrar til at dere kan velge Boxn som utlevering i deres system og alt av kundeinformasjon blir automatisk oversendt til Boxn sitt system. Utsending av hentemeldinger og kommunikasjon kan gjøres enten av vårt system eller vi kan integrere mot deres meldingssystemer. 

Vi tilbyr både salg og leasing av våre pakkebokser. Dette gjør at dere som butikk eller bedrift kan skrive en avtale med oss på ønsket tid og om produktet ikke lever opp til forventningene deres kan dere si den opp etter 9 måneder med 3 måneder oppsigelsestid. Dette gjør at risikoen for dere som kunder blir veldig lav.

Dere kan også ta i mot returer av varer eller annet i Boxn. Dette gjøres ved at dere får beskjed av kunde om retur og setter opp en levering til dere. Da trenger kunde kun å skanne pakkens ordrenummer på terminalen og dere får beskjed om at pakken er returnert.

Boxn er et modulært system, dette vil si at når dere ser at pakkeskapet ikke er stort nok lenger for deres behov kan det enkelt utvides med flere kolonner. 

Boxn sitt system har full sporbarhet. Vi har full oversikt over hvilken kode som er benyttet for å åpne rommet. Alle koder er unike for leveranser og hentinger i Boxn, dette vil si at Boxn sin sikkerhet er veldig god.

Enkelt å bruke

Hvordan kan systemet fungere helt uten noe form for integrasjoner:

Klikk og hent systemet kommer med et enkelt dashbord som gjør at dere kan bruke det med en gang uten noen integrasjonskostnader. Kun kopier informasjonen fra ordren til kunden inn til Boxn sin server og deres ordrenummer brukes for å låse opp riktig rom. Med en gang pakken er skannet og lagt inn i Boxn får kunde melding om henting som dere selv kan tilpasse etter eget behov. Enklere blir det ikke.

En litt mer avansert løsning som i lengden vil bidra til mindre manuelt arbeid for deres ansatte er å integrere Boxn sitt system med deres salgssystemer. Da trenger dere kun å krysse av for at kunde skal hente ordre selv i salgssystemet og all informasjon sendes automatisk til Boxn sin server.

Klikk og hent guide

Informasjon som behøves fra deres salgsystem er:

– Ordrenummer(4 siste siffer blir kode)
– Kundens navn
– Kundens e-post
– Kundens telefonnummer
– Hvilken romstørrelse pakken trenger.

Ved videre integrasjon

Integrasjoner direkte mellom Boxn sin software og bedriftens salgsystem er tilgjengelig gjennom webhooks og API’er som gjør alt automatisk. Da blir koder sendt frem direkte fra salgsystem og til Boxn sin server. Dette krever litt mer integrasjonskostnader og kan også bli gjort i et senere tidspunkt om det er aktuelt for bedriften. 

Kontakt oss

nb_NONorwegian