Vanlige spørsmål

Vi har samlet sammen noen av spørsmålene kundene våre lurer på.

Pakken kan da bestilles til post i butikk eller hentepunkt. Når du får sms fra Posten/Post nord om at pakken er på vei vil du også få tilbud om å bestille levering på dør fra dem. Du kan da bestille en levering direkte til boxn på deres nettside og du vil slippe å dra til post i butikk for å hente varen din.

Det er en unik masterkode til hver lås somm vil kunne låse opp låsen gjennom tastaturet på boxn. Dersom du ikke har tilgang på koden kan du kontakte oss og vi hjelper deg med å åpne boxn.

Vi opererer med en pant løsning. Dersom du som kunde ikke lengre ønsker boxn hos deg eller skal flytte og ikke har mulighet til å ta den med videre kan vi kjøpe boxn tilbake fra deg. Vi vil da enten kildesortere den eller fikse den opp og gi den et nytt liv hos en annen kunde.

Alle boxn sine modeller kommer med funksjonen som en vanlig postkasse.

Da kan du kontakte kundeservice og de kan da sperre brikken du har mistet og bestille en ny RFID til deg.

Boxn kan fint få flere leveringer på samme dag dersom det er plass til alle varene inne i boxn. Siden hver åpning av boxn kan spores og logges vil ikke varene …

Grunnen til at boxn må ha et abonnement for å fungere er fordi den skal kommunisere akkurat som en mobil. Boxn prater med sjåføren og gir deg som kunde kvittering på SMS at pakken er levert. Hvis temperaturen inne i boxn blir for varm vil du også få informasjon på telefonen din slik at matleveringen du fikk der i formiddag ikke skal bli ødelagt. Får at alt dette skal gå er boxn nødt til å ha et SIM kort og da må kunden ha et abonnement for at dette skal funke.

Ved leveringer brukes sporingsnummeret og strekkoden på pakken til å åpne boxn, strekkoder er unike og derfor vil kun den strekkoden som hører til leveringen funke. Når boxn blir lukket igjen etter levering vil kunde og leverandør få en bekreftelse/kvittering på av varen er levert, enten på SMS eller e-post.

Det er mulig å bytte ut dørene på boxn, kanskje du har malt om huset eller du skal ha med deg boxn videre til ditt neste bosted. Med jevne mellomrom kommer vi ut med andre typer fronter som du enkelt kan montere på boxn du har.

Ja, dersom du ønsker det. Boxn kan ha flere rfid brikker og har en masterkode for å åpne hver enkelt av boxn.

Boxn sender deg en kvittering når din pakke er levert, den som leverer får også en kvittering på at pakken har blitt levert. Hver eneste leveringskode er unik og kan derfor bli sporet tilbake til hvem som skannet den inn for å åpne boxn for levering.