Boxn for bedrifter

Med Boxn kan din bedrift få pakker levert over natten uten risiko for at varene blir skadet av vær og vind eller stjålet når de ligger ute. La Boxn bidra til å hjelpe deres resepsjon. Terminalen kan ta i mot leveranser, lagre innhold for besøkende eller brukes for å utlevere deler/varer til reparatøre og servicepartnere.

Boxn

Den kan tilpasses ved variert formfaktor, materialvalg og farger. Våre designere har kompetanse og bakgrunn fra arkitektur og landskapsarkitektur, slik at individuell tilpasning til nettopp din bedrift er mulig. Dersom rommene i Boxn ikke passer varene dere til vanlig får levert, kan vi tilpasse dette for dere!

Boxn har en digitallås med tilgangsdelingsystem for rom som er tilrettelagt for å ta imot både mat og større pakker. Postbudet kan også hente pakker dere ønsker å sende i retur eller ut til kunder. Da slipper dere turen innom posten for å sende og sparer i tillegg tid på å vente i kø.

Er du klar for en enklere arbeidsdag?

Bli med på nåtidens og fremtidens forenkling av arbeidsdagen. Ta kontakt med oss for mer informasjon om produkter og pris!

Kontakt oss

nb_NONorwegian