litt om...

boxn

Boxn blir utviklet av Konseptboks As, et nystartet selskap fra Asker. Vi jobber med å innovere verdikjeden for hjemlevering, slik at du som privatperson eller bedrift kan ha en bedre mulighet til å bestille større pakker eller mat helt hjem, uten å trenge å være hjemme for å ta det imot.  

Vi utvikler Boxn, morgendagens postkasse, som samkjører matleveringer, andre hjembestillinger og post. Boxn er et sikkert og temperaturisolert leveringspunkt som gjør at privatpersoner ikke lenger trenger å være hjemme når leveringen kommer. Vår undersøkelse blant husholdninger viser at 60% mener det er et stort hinder å måtte være hjemme når varer blir levert på døren, og 58% av respondentene oppgir at de ville handlet mer på nett dersom de slapp å gå i post i butikk.

Boxn gjør hjemlevering sikkert, lettvint og tidsbesparende for sluttkunde, og kan bidra til vekst i hjemlevering og økt salg for leverandører. Samtidig vil løsningen gi store fordeler i distibutørleddet i form av ruteoptimalisering, kortere stopp per kunde, mer gunstige arbeidstider og mindre svinn.

Del av produktet er et tilgangsdelingssystem med funksjoner som ivaretar sikkerhet og kontroll over leveransen. For å imøtekomme dette vil tilgangen kunne fjernstyres for å gi tilgang til bud og andre transportører. Kassen skal også kunne registrere når noe blir levert, kunne sende varsling til kundens bruker og sørge for loggføring i distributørens systemer. Den kan også forenkle prosessen rundt retur av varer ved direkte varsling til transportør når returvaren legges i boxn. Boxn skal kunne plasseres i alle typer boliger.

Vi har allerede intensjonsavtaler om samarbeid i utviklingen med to matleverandører, et teknologiutviklingsselskap og en distributør. Teamet består av to industrielle økonomer fra NTNU, en erfaren arkitekt, en praktisk flink elektriker og en tidligere suksessfull grunder. Vi har sterk fokus på kontakt med markedet, har grunderkompetanse og et nettverk i utbyggerbransjen.

 

Ta kontakt

Gjerne kontakt oss her eller på marenboger@gmail.com