Litt om boxn

Boxn blir utviklet av Konseptboks AS. Vi ønsker å innovere verdikjeden for hjemlevering. Privatperson eller bedrift, uansett skal du ha en bedre mulighet til å bestille større pakker eller mat hjem til deg, uten å trenge å være tilstede på leveringstidspunktet. Produktene våre er utviklet i nært samarbeid med sluttkunde, distributører og leverandører.

Vår historie

Vi utvikler Boxn, morgendagens postkasse, som samkjører matleveringer, andre hjembestillinger og post. Boxn er et sikkert og temperaturisolert leveringspunkt som gjør at privatpersoner ikke lenger trenger å være hjemme når leveringen kommer. Vår undersøkelse blant husholdninger viser at 60% mener det er et stort hinder å måtte være hjemme når varer blir levert på døren, og 58% av respondentene oppgir at de ville handlet mer på nett dersom de slapp å gå i post i butikk.

Boxn gjør hjemlevering sikkert, lettvint og tidsbesparende for sluttkunde, og kan bidra til vekst i hjemlevering og økt salg for leverandører. Samtidig vil løsningen gi store fordeler i distibutørleddet i form av ruteoptimalisering, kortere stopp per kunde, mer gunstige arbeidstider og mindre svinn.

Del av produktet er et tilgangsdelingssystem med funksjoner som ivaretar sikkerhet og kontroll over leveransen. For å imøtekomme dette vil tilgangen kunne fjernstyres for å gi tilgang til bud og andre transportører. Kassen skal også kunne registrere når noe blir levert, kunne sende varsling til kundens bruker og sørge for loggføring i distributørens systemer. Den kan også forenkle prosessen rundt retur av varer ved direkte varsling til transportør når returvaren legges i Boxn. Boxn skal kunne plasseres i alle typer boliger.

Vi har intensjonsavtaler om samarbeid i utviklingen med flere matleverandører, teknologiutviklingsselskap og distributører. Teamet består av to industrielle økonomer fra NTNU, to erfarene arkitekter, en systemeutvikler og flere tidligere suksessfull grundere. Vi har sterk fokus på kontakt med markedet, har grunderkompetanse og et nettverk i utbyggerbransjen.

Salget av produktene har startet.

Hvem er vi

Espen Boger

Daglig Leder og forretningsutvikler

Gründer og siviløkonom, Espen Boger, har erfaring fra å bygge opp oppstartsselskapet Forbrukerkraft as til en omsetning på 500 millioner og 80.000 kunder. Stilling som Network manager i EGN Norge har også gitt ham et bredt nettverk blant beslutningstakere i Norge.

Epost: Espen@boxn.no
Tlf: 91122089

Ellen Boger

Design og operative driftsrutiner

Arkitekt, har mange års erfaring i byggebransjen og er rutinert på å se muligheter i rom og utearealer. Hun har også en master i prosjektledelse fra BI i 2015. Hun jobber med design av kassene for å på best mulig måte passe i arealene rundt hus og blokker. Hun har også et bredt nettverk i boligbransjen og vil kunne selge konseptet inn til nybygg og som tillegg til eksisterende bygg. Lang erfaring fra drift av aksjeselskap.

Epost: Ellen@boxn.no
Tlf: 97704422

Arthur Kimmels

Teknisk utvikling, hardware og firmware

En erfaren ingeniør med kompetanse fra elektronikk og datateknologi jobber med videreutvikling av låssystemer, batterilevetider, solcellepanel og mulighetene for sømløs integrasjon mot eksisterende platformer.

 

Epost: Arthur@boxn.no

Jonas Boger

Produkt- og forretningsutvikler

Bachelor i økonomi og forretningsjus og med media og web erfaring. Forretningsutvikling og produktutvikling i samarbeid med partnere  i forbindelse med produksjon og samarbeidsavtaler. 

Epost: Jonas@boxn.no
Tlf: 98898814

 

Kontakt oss

nb_NONorwegian