Boxn som Klikk og hent løsning!

Boxn er en smart pakkeboks som kan bidra til å øke effektiviteten til klikk og hent i deres butikk. La kundene få velge selv hvordan de mottar sine ordre. Dette kan øke salgene deres og kundetilfredsheten

Med enkelt dashbord som brukergrensesnitt kan butikken benytte pakkeskapet uten at noen form for IT integrasjoner er påkrevet. Kostnaden for å komme i gang er derfor tilnærmet null.  Kun kort opplæring i bruk for ansatte og man er klar for å effektivisere og øke salget. 

Ønsker dere integrasjon direkte mot deres salgssystemer er også dette fullt mulig, uten mye kostnader eller tid.

MultiBoxn for klikk og hent

Fornøyde kunder med klikk og hent

MultiBoxn stående i forbindelse med deres lager eller butikk bidrar til mye ovenfor kundene deres. Gi butikken en ekstra fordel mot andre konkurrenter. La kundene bestemme selv.

La kundene hente egne pakker når som helst:

Står Boxn utendørs utenfor deres lokaler kan også kunden hente ut sin ordre uten at de trenger å gå inn i lokalene. Dette bidrar til større sikkerhet og kan gi deres ansatte høyere fokus på plukk og pakking fremfor å behandle kundene som kommer for henting av varer. Det kan også bidra til mindre venting og irritasjon hos kunder.

Få vareleveranser over natten:

Med Boxn plassert hos dere kan dere i tillegg til å levere ut varer til kundene motta mindre forsendelser fra leverandørene deres. Over natten leveranser bidrar til mindre kø og dere har varene til åpningstid. Men uten kvittert mottak og sikker oppbevaring er det høy risiko for svinn og tyveri.

Modulært

Våre terminaler kan tilpasses deres behov. Med en god variasjon av romstørrelser og valgfritt antall kolonner kan Boxn dekke akkurat så mange kunder som dere måtte ønske. 

Pakkeboks for DYI, gjør det selv, paller pakkeboks

Enkelt eller integrert

Klikk og hent systemet kommer med et enkelt dashbord som gjør at dere kan bruke det med en gang uten noen integrasjonskostnader. Kun kopier informasjonen fra ordren til kunden inn til Boxn sin server og deres ordrenummer brukes for å låse opp riktig rom. Med en gang pakken er skannet og lagt inn i Boxn får kunde melding om henting som dere selv kan tilpasse etter eget behov. Enklere blir det ikke.

En litt mer avansert løsning som i lengden vil bidra til mindre manuelt arbeid for deres ansatte er å integrere Boxn sitt system med deres salgssystemer. Da trenger dere kun å krysse av for at kunde skal hente ordre selv i salgssystemet og all informasjon sendes automatisk til Boxn sin server.

Klikk og hent guide

Informasjon som behøves fra deres salgsystem er:

– Ordrenummer(4 siste siffer blir kode)
– Kundens navn
– Kundens e-post
– Kundens telefonnummer
– Hvilken romstørrelse pakken trenger.

Ved videre integrasjon

Integrasjoner direkte mellom Boxn sin software og bedriftens salgsystem er tilgjengelig gjennom webhooks og API’er som gjør alt automatisk. Da blir koder sendt frem direkte fra salgsystem og til Boxn sin server. Dette krever litt mer integrasjonskostnader og kan også bli gjort i et senere tidspunkt om det er aktuelt for bedriften. 

Boxn blir produsert av Modern Expo

Vi har et godt samarbeid med en av Europas største stansefabrikker. De produserer pakkebokser for flere store aktører i det europiske markedet. De er den leverandøren som har flest flest aktivt brukte pakkeskap stående rundt om i hele Europa. 

Så er det Boxn som leverer systemet og driften av pakkeskapet.

Les mer om Modern Expo her 

nb_NONorwegian