boxn for borettslag og sameier

Med boxn som deres leveringspunkt signaliseres det at her bor det noen som ønsker å bidra til både miljø og utvikling av samfunnet. boxn har en unik mønsterbeskyttet design og er laget av høykvalitets materialer.

boxn

Den kan tilpasses ved variert materialvalg og farger. Våre designere har kompetanse og bakgrunn fra arkitektur og landskapsarkitektur, slik at individuell tilpasning til nettopp din bolig og ditt nærmiljø er mulig.

boxn har en digitallås med tilgangsdelingsystem for boxer som er tilrettelagt for å ta imot både mat og større pakker. Med boxn slipper du å være hjemme når varer skal bli levert, og unngår unødvendige turer til postkontoret.

Boxn som et modulsystem

Tilpass boxn etter hvor mange som bor i bygget og hvilke behov dere har.

Produkter

Kommer i flere materialer og kombinasjoner. Frittstående eller i vegg.

Smart låssystem

Et brukerpanel betjener opptil 16 låser. Når du låser opp med din rfid brikke åpnes kun din dedikerte boxn.

Vurderer dere å bestille

Ta kontakt med oss for et uforpliktene tilbud. Vi er behjelpelige med å tilpasse til deres unike behov.

Spesifikasjoner

Kontrollpanel

Enkelt å forstå og bruke, med både talltastatur og lesere av strek koder, RFID, NFC mm. Pakkens strekkode åpner den riktige boxn for budet, enklere og sikrere blir det ikke.

Strøm

Ved innendørs montering av større anlegg kobles boxn til strøm som driver låser, kommunikasjon og elektronikk. Her kan også belysning integreres om ønskelig.

Låsene

Hver enkelt boxn i deres modul har sin egen smarte lås. Når en pakke blir levert i boxn vil den beboeren som venter pakken få melding/sms om at pakken er levert.

Konseptet boxn

Løsningen med åpen meldingsutveksling mellom alle deltakere i verdikjeden skal gi en mest mulig smidig og kosteffektiv løsning for budene og deg som sluttbruker.

IoT

Internet of things (IoT). Boxn har to-veis kommunikasjon med våre servere gjennom mobilt nettverk. Er den installert innenfor din WiFi's rekkevidde kan det også brukes.

Er du klar for en enklere hverdag?

Bli med på nåtidens og fremtidens forenkling av deres hverdag. Ta kontakt med oss for mer informasjon og pris!