Boxn for borettslag

Få Boxn til deres borettslag! Boxn kan ta i mot pakker, mat og alt annet. Få kvittering og  lagre dine leveranser helt til du har mulighet til å hente. Boxn skal signalisere at her bor det noen som er fremtidsrettede og samtidig vil bidra til miljøet. Boxn er laget av høykvalitets materialer.

MultiBoxn

MultiBoxn plassert helt hjemme hos dere gir et helt eget privat postkontor som kan ta imot pakker fra alle leverandører i tøffelavstand fra alle leilighetene i bygget.

Hvorfor skal dere være nødt til å reise til andre steder for å hente pakkene dere har bestilt levert til dere? Pakketerminaler stående flere hundre meter unna som skaper ekstra turer med bilen eller at du må gå en omvei hjem for å hente pakken er unødvendig. 

Boxn kan ta i mot både pakker og mat og lagrer dette helt til du kommer hjem og kan hente ut pakken. Ikke vær usikker på hvor pakken din ble levert. 

Når pakken er levert får du melding av Boxn med hentekode. 

Materialer og farger etter kundens ønske. La Boxn bli en del av deres utemiljø. Stående helt trygt i bakgården eller fellesområdet nesten usynlig og helt sikker med med full oversikt over bruken. 

Spesifikasjoner

Kontrollpanel

En 11" touchscreen med et enkelt og intuitivt design gjør at bruken av Boxn er enkel og ukomplisert. Eneste budet trenger å gjøre for å levere er å skanne pakken på strekkodeleseren og levere pakken i rommet som åpnes. Du som kunde får melding med kode for å hente den ut med en gang døren blir lukket.

tidsuavhengig levering

Med Boxn er ikke tidsintervaller relevant lenger. Boxn tar i mot pakken og kvitterer for den. Pakken ligger da helt trygt frem til kunden har mulighet til å hente den ut. Dette bidrar til at kjørerutene for bud kan effektiviseres og vi kan samme jobbe mot å kjøre enda færre kilometer i last mile hjemlevering.

Låsene

Boxn har solide innbruddsikre låser med sporing på status åpen eller lukket . Når noe er levert gis status og beskjed sendes med en gang.

Smarte mål

Boxn finnes i to forskjellige dybder utvendig. Der det 70 og 50 cm. Våre kolonner med 70 cm dybde passer perfekt til de standarder som det opereres med i hele verden. ¼ europall er det samme som (HxBxD) 40x40x60 cm. Er pakken større en dette må det behandles manuelt i pakkesortering og er et avvik fra standarden.

Modulært system

Boxn er et modulært system som kan tilpasses lokasjonens krav og plass. Når bruken av Boxn øker og kapasiteten blir utfordret av mange leveranser kan den enkelt utvides uten at det blir noen stor kostnad for sluttkundene.

Aktiv kjøling og frys

Boxn har egne kolonner som er inkludert med både kjøl og frys. 4 rom per kolonne som holder en temperatur på mellom -1 og +5 grader på aktiv kjøl og mellom -15 og -18 grader på aktiv frys. Få matleveranser levert rett hjem selv når du ikke er hjemme, helt trygt både fra vær, miljø og tyveri.

Er dere klare for en enklere hverdag?

Bli med på nåtidens og fremtidens forenkling av din hverdag. Få et uforpliktende pristilbud nå

nb_NONorwegian