Løsninger for alle

Boxn sine smarte pakkebokser kan brukes til mye. Våre terminaler er beregnet for å stå både utendørs og innendørs. Helt hjemme hos sluttkundene, i bakgården eller innendørs i garasjeanlegget. Pakkeboksen sitt system kan også enkelt integreres mot butikkers salgssystem som gjør at de kan brukes som klikk og hent løsning stående utenfor lokalene i butikken.

Boxn gir deg

Modulært system

Pakke åpner rommet

Boxn er et modulært system som kan tilpasses stedets krav og plass. Når bruken av Boxn øker og kapasiteten blir utfordret av mange leveranser kan den  utvides uten at det blir noen stor kostnad for sluttkundene.

 

Våre pakkebokser er utstyrt med en touch skjerm og en strekkodeleser. Systemet er utviklet slik at riktig rom åpnes ut i fra pakkens strekkode eller ordrenummer. Bud trenger derfor ingen spesiell opplæring for leveranser av pakker. Kun skanne pakken på riktig terminal og levere. Kunden får melding om at leveransen er fullført og får en hentekode med en gang døren er lukket.

Smarte mål

Kjøl og frys

Boxn sin pakkeboks finnes i to forskjellige dybder utvendig, 50 og 70 cm. Våre kolonner med 70 cm dybde er unikt tilpasset internasjonale standarder.  ¼ europall er det samme som (BxD) 40×60 cm. Er pakken større en dette må det behandles manuelt i pakkesortering og er et avvik fra standarden.

Våre pakkebokser kan leveres med egne kolonner for aktiv kjøl og frys. Kolonnene med aktiv kjøl holder en temperatur på -1 til +5 grader celsius og kolonnene med aktiv frys holder en temperatur på -15 til -18 grader celsius. Med disse kolonnene, som kan kobles direkte mot våre standard kolonner, får man enda mer ut av skapet og matleveranser kan gjøres trygt og enkelt for alle parter.

Kommunikasjon

Tidsuavhengig levering og henting

Med to-veis kommunikasjon snakker Boxn direkte med både kunder og transportører. Med full sporbarhet for leveranser, kvittering ved levering, purring ved uavhentede pakker og direktemelding til kundene får man et hentepunkt som har full oversikt for alle parter og ingen kan skylde på andre ved feil ved leveranser, pakker som har forsvunnet eller kunder som ikke er hjemme

Med Boxn har ikke tidsintervaller noen betydning. Boxn tar i mot pakken og kvitterer for den. Pakken ligger da trygt frem til kunden henter den ut. Dette bidrar til at budenes kjøreruter kan effektiviseres og vi kan samme jobbe mot å kjøre enda færre kilometer i last mile hjemlevering.

Er du klar for en enklere hverdag?

Bli med på nåtidens og fremtidens forenkling av din hverdag. Få et uforpliktende pristilbud på pakkeboks nå

nb_NONorwegian