1.0 Abonnement

1.01 Gjelder kjøp av alle abonnement

1.1 Tilgang til tjenester

Abonnementet gir kunde tilgang til alle funksjonene som Boxn tilbyr. For at bud skal kunne åpne Boxn for leveranser av varer og for at kunde, budsentral og leverandør skal motta kvittering for levert vare må kunden ha en gyldig abonnementsavtale. Abonnement hos Konseptboks AS dekker ikke kostnad for levering fra nettbutikker og levering til Boxn. Dette gjelder også returen. 

1.2 Bytte av abonnement

Har kunden inngått bindingsavtale kan kunden bytte til et annet abonnement uten at det medfører bruddgebyr hvis det nye abonnementet tilbys har lik eller høyere månedsavgift. 

Dersom det ikke er noe gjeldene bindingstid på abonnementet kan kunden kostnadsfritt endre til et mindre abonnement. Endringen vil begynne å løpe fra månedsskifte måneden etter endringen er levert inn.

Dersom kunden ser behovet for å motta flere leveringer per måned kan kunde endre abonnement. Ved endring av abonnement vil dette vare helt til kunde igjen velger å gjøre en endring til et annet abonnement. 

1.3 Oppgradering og konfigurasjon

På kommunikasjonsutstyr som er solgt sammen med Boxn, kan Konseptboks oppbevare og gjøre endringer i konfigurasjonsinnstillinger og andre relevante parametere. Konseptboks kan også foreta oppgradering av programvaren. Normalt vil ikke slike endringer og oppgraderinger merkes av kunden. Hvis en oppgradering fører til at utstyret ikke fungerer som normalt skal Konseptboks rette feilen.

1.4 Bruksbegrensning 

Dersom antall leveringer og returer innenfor en måned overstiger det abonnementet tilsier vil kostnad per levering bli 20,- NOK per levering over abonnementets betingelser.

1.5 Oppsigelse 

Kunden kan si opp med 1 måned oppsigelsestid. Oppsigelsen vil begynne å løpe fra månedsskifte måneden etter oppsigelsen er levert inn. Uten et abonnement knyttet til Boxn vil ikke kunde ha tilgang til å få leveranser av varer til noen av Boxn sine terminaler. Det vil ikke være mulig å legge inn koder selv på min side. Distributører og leverandører vil da ikke ha mulighet til å få Boxn åpnet for levering eller henting av leveranser til kunden og kvittering vil ikke bli utsendt til noen av partene.

1.6 Endring av priser og andre vilkår

Konseptboks AS har rett til å gjøre endringer i priser og abonnementsvilkår.

Kunden vil bli varslet om endringer senest 30 dager før endringen(e) trer i kraft. Er Kunden i bindingstid, kan Kunden kostnadsfritt si opp abonnementsavtalen dersom endringer er til ugunst for Kunden. Om Konseptboks AS ikke lenger tilbyr den aktuelle tjeneste, kan Konseptboks AS si opp abonnementsavtalen eller deler av den med 1 måneds varsel

1.7 Kundens forpliktelser

Kunde forplikter seg til å følge de instruksjonene gitt av Konseptboks slik at den informasjonen Konseptboks AS og budselskapet ser som nødvending for å gjennomføre leveranser blir kommunisert på riktig måte til de parter som har behov for de. 

 

2.0 Generelle vilkår 

2.1 Opphavsrett og merkevarekjennetegn

De merkevarekjennetegnene som finnes på Boxn.no tilhører Konseptboks AS og er beskyttet av merkevareloven. Det er ikke tillatt å bruke Boxn eller Konseptboks AS sitt merkevarekjennetegn, verken i papirform, digitalt eller i andre medier. Innholdet på boxn.no er beskyttet av opphavsretten og tilhører Konseptboks AS. Informasjonen på denne websiden, inklusive tekst, bilder og lyd, må ikke reproduseres, endres, overføres eller lagres til annet enn private formål, eller der det er spesifisert. Å endre innholdet på denne websiden er strengt forbudt. Lovovertredelser forfølges. 

2.2 Forbehold om feil

Konseptboks AS tar forbehold for tastefeil, prisendringer og utsolgte varer. Informasjonen på boxn.no kan inneholde tekniske feil eller typografiske feil. Innholdet på boxn.no kan endres uten forvarsel. Innholdet som publiseres på boxn.no kan inneholde referanser til
Boxn- produkter, tjenester eller lignende som ikke er tilgjengelig på tidspunktet det publiseres. Påliteligheten til dette innholdet kan ikke garanteres, spesielt med tanke på at all informasjon kan endres uten forvarsel. 

2.3 Angrerett – forbruker

Ved kjøp på nett har du som kunde rett til å angre kjøpet ditt etter angrerettlovens bestemmelser.

Angreretten innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet ditt hos Konseptboks AS innen 14 dager. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar siste vare i bestillingen din. Hvis du benytter deg av angreretten, tilbakebetaler vi både fraktkostnad for forsendelsen og vareverdien på bestillingen, men du må betale returkostnader om varene er mottatt.

Angreretten gjelder ikke levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.

Eventuelle varer som skal sendes i retur, skal være sendt innen 14 dager fra du meldte fra om bruk av angreretten. Når vi har fått varene dine i retur, overfører vi pengene dine minus eventuelle returkostnader for Konseptboks til din konto, eller i samme betalingsform som ble brukt ved bestilling. 

2.4 Reklamasjon

https://www.forbrukertilsynet.no/lov-og-rett/veiledninger-og-retningslinjer/2179-2

Oppdager du feil eller mangler ved Boxn du har kjøpt hos Konseptboks AS, ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne en løsning. Konseptboks AS behandler alle henvendelser etter norsk lovgivning. For å kunne hjelpe deg raskere, er det viktig at du har kjøpsdokumentasjonen tilgjengelig.  

2.5 Oversikt

Denne nettsiden drives av Konseptboks AS. På hele siden refererer begrepene «vi», «oss» og «vår» til Konseptboks AS. Konseptboks AS tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra denne siden til deg, brukeren, forutsatt at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og/eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår «tjeneste» og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser («vilkår og betingelser», «vilkår»), inkludert disse tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og/eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse vilkårene og betingelsene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og/eller bidragsytere av innhold.

Vennligst les disse vilkårene og betingelsene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke noen del av nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, kan du ikke gå inn på nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse vilkårene og betingelsene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene og betingelsene.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken skal også være underlagt vilkårene og betingelsene. Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene og betingelsene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene og betingelsene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av eventuelle endringer, utgjør aksept av disse endringene.

2.6 Vilkår for nettbutikk

Ved å godta disse vilkårene og betingelsene, representerer du at du er minst myndighetsalder i staten eller provinsen du bor eller at du er myndig i staten eller provinsen hvor du bor og du har gitt oss ditt samtykke til å la noen av dine mindreårige pårørende bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan heller ikke, ved bruk av tjenesten, bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til lover om opphavsrett).

Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen kode av destruktiv karakter.

Et brudd på eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

2.7 Generelle betingelser

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til hvem som helst av hvilken som helst grunn når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over ulike nettverk; og (b) endringer for å samsvare med og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss .

Overskriftene som brukes i denne avtalen er inkludert kun for bekvemmelighets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

2.8 Informasjonens nøyaktighet, fullstendighet og aktualitet 

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og skal ikke stoles på eller brukes som det eneste grunnlaget for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer rettidige informasjonskilder. All tillit til materialet på denne siden er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke aktuell og er kun gitt for din referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på denne siden når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på siden vår. Du godtar at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

2.9 Produkter eller tjenester

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelig eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til våre retningslinjer for retur.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig fargene og bildene av produktene våre som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at dataskjermens visning av noen farger vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for produkter eller tjenester på denne siden er ugyldige der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

2.10 Nøyaktighet av fakturerings- og kontoinformasjon

Vi forbeholder oss retten til å avslå enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere antall kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse restriksjonene kan omfatte bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-posten og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble foretatt. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter vår egen vurdering, ser ut til å være plassert av forhandlere, konkurrenter eller distributører.

Du samtykker i å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp gjort i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

For mer detaljer, vennligst se våre retningslinjer for retur.

2.11 Valgfrie verktøy

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har kontroll eller input over.

Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy «som de er» og «som tilgjengelige» uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten noen godkjennelse. Vi skal ikke ha noe ansvar overhodet som følge av eller relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet er helt på egen risiko og eget skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene for verktøyene som tilbys av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og/eller funksjoner via nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og/eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene og betingelsene.

2.12 Tredjepartskoblinger

Visse innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inkludere materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjepartsnettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skader knyttet til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Les nøye gjennom tredjepartens retningslinjer og praksis, og sørg for at du forstår dem før du engasjerer deg i en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

2.13 Brukerkommentarer, tilbakemeldinger og andre bidrag 

Hvis du på vår forespørsel sender visse spesifikke bidrag (for eksempel konkurransebidrag) eller uten en forespørsel fra oss, sender kreative ideer, forslag, planer eller annet materiale, enten online, via e-post , per post eller på annen måte (samlet kalt «kommentarer»), samtykker du i at vi når som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke i et hvilket som helst medium eventuelle kommentarer du videresender til oss . Vi er og skal ikke være forpliktet til (1) å opprettholde noen kommentarer i fortrolighet; (2) å betale kompensasjon for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelse til å overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi etter eget skjønn fastslår er ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte støtende eller bryter med noen parts immaterielle rettigheter eller disse vilkårene og betingelsene.

Du godtar at kommentarene dine ikke vil krenke noen rettigheter til noen tredjepart, inkludert opphavsrett, varemerke, personvern, personlighet eller andre personlige eller eiendomsrettigheter. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, utgi deg for å være noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter med hensyn til opprinnelsen til eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer du kommer med og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for eventuelle kommentarer lagt inn av deg eller tredjepart.

2.14 Personlig informasjon

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt våre retningslinjer for personvern. For å se vår personvernerklæring trykk her.

2.15 Feil, unøyaktigheter og utelatelser

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert, men ikke begrenset til, prisinformasjon, med unntak av det som kreves av loven. Ingen spesifisert oppdatering eller oppdateringsdato brukt i tjenesten eller på noe relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted har blitt endret eller oppdatert.

2.16 Forbudt bruk

I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene og betingelsene, har du forbud mot å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) til ethvert ulovlig formål; (b) å oppfordre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedverdige, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan bli brukt på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller til relaterte nettsider, andre nettsteder eller Internett; (h) for å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) for å spamme, phishe, pharme, påskudd, edderkopp, krype eller skrape; (j) for uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte bruken din av tjenesten eller et relatert nettsted for brudd på noen av de forbudte brukene.

2.17 Ansvarsfraskrivelse av garantier; Ansvarsbegrensning

Vi garanterer, representerer eller garanterer ikke at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du godtar at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten for ubestemte perioder eller kansellere tjenesten når som helst, uten varsel til deg.

Du godtar uttrykkelig at din bruk av, eller manglende evne til å bruke, tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten er (bortsett fra det som er uttrykkelig angitt av oss) gitt «som den er» og «som tilgjengelig» for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet for et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Konseptboks AS, våre direktører, ledere, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere skal ikke holdes ansvarlige for noen skade, tap, krav eller noen direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapt inntekt, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten det er basert på kontrakt, erstatningsrett (inkludert uaktsomhet), objektivt ansvar eller annet, som oppstår fra din bruk av noen av tjenestene eller produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller utelatelser i innholdet, eller ethvert tap eller skade av noe slag som oppstår som et resultat av bruken av tjenesten eller innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de ble informert om muligheten. Fordi enkelte stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses i den maksimale utstrekning loven tillater.

2.18 Skadesløsholdelse

Du samtykker i å holde Konseptboks AS og våre morselskaper, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløse fra ethvert krav eller krav. inkludert rimelige advokathonorarer, laget av en tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse vilkårene og betingelsene eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

2.19 Delbarhet

I tilfelle at en bestemmelse i disse vilkårene og betingelsene blir fastslått å være ulovlige, ugyldige eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel kunne håndheves i den grad det er tillatt i gjeldende lov, og den uhåndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse vilkårene. og betingelser, skal en slik avgjørelse ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten til andre gjenværende bestemmelser.

2.20 Hele avtalen 

Hvis vi ikke utøver eller håndhever noen rettigheter eller bestemmelser i disse vilkårene og betingelsene, skal det ikke utgjøre en fraskrivelse av en slik rettighet eller bestemmelse.

Disse vilkårene og betingelsene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene og betingelsene).

Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene og betingelsene skal ikke tolkes mot den som har utarbeidet.

2.21 Gjeldende lov

Disse vilkårene og betingelsene og eventuelle separate avtaler der vi gir deg tjenester skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge.

2.22 Endringer i vilkår og betingelser

Du kan se den nyeste versjonen av vilkårene når som helst på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene og betingelsene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettsiden vår med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av eventuelle endringer i disse vilkårene og betingelsene utgjør aksept av disse endringene.

3.1 Kontaktinformasjon

Spørsmål om vilkårene sendes til oss på Kundeservice@boxn.no.

nb_NONorwegian