Mer frihet og økt sikkerhet

Fjern tidsklemma og øke tryggheten

Mer frihet til å jobbe, trene, følge opp familien og til å slappe av. Kjenn på at roen senker seg, når du ikke behøver å bekymre deg for om varene du har bestilt, blir stjålet, utsatt for virus eller ikke levert.

Tid er penger og frihet

Ikke bruk masse tid på å vente hjemme på at et bud skal levere varene dine, det er din tid og den burde være mye mer verdifull enn tiden til et bud. Om det er matvarer, pakker, post eller andre ting, så er det uansett dine ting som du har betalt for, hvorfor skal budets kjøreruter diktere din tid?
Boxn gir deg tid og frihet tilbake. Med boxn rett utenfor døra kan du ta inn sendingene når det passer deg, gjerne med tøflene på! Du kan også betro den med å sørge for at feilkjøp går i retur innen angrefristen går ut. Netthandel på dine premisser!

Har tiden løpt fra selvbetjening?

Vi klager på stress og tidsklemma mens vi ønsker oss mer fritid og ikke minst mindre stress. I den moderne verden vi lever i, hvor netthandel øker for hver dag som går, er det fortsatt noe som skurrer. Går vi 200 år tilbake i tid, ble varer levert på døren i «Downtown Abbey». De ble tatt imot og kvittert for. Var ingen hjemme, fikk ikke budet levert eller betalt.

Her hjemme var det heller ikke uvanlig at den lokale kjøpmannen leverte fersk melk og andre matvarer på døra. Selv om samfunnet har blitt modernisert og på mange måter blitt digitalisert, må vi som forbrukere sitte parat i flere timer hjemme for å vente på å ta imot budet med matvarer eller andre pakker. I tillegg må vi betale ekstra om vi ønsker å få varene levert når det passer oss best. Samtidig må vi stadig oftere bite i det sure eplet og hente pakkene vi bestilte hjem, i en butikk med Post-i-butikk, fordi budet påstod at vi ikke var hjemme til avtalt tid.

Økt stress med venting og siden tid og frihet tapt. Som om ikke det i seg selv er ille nok, kan vi se langt etter å få tilbake de
pengene vi betalte ekstra for å få pakken levert hjem.

Les også: En god ide, men er den trygg?

Enkle, men usikre løsninger

Du kan nå i stadig større utstrekning avtale at budet setter igjen varene dine på trappen. Da kan du selvsagt risikere at varene dine blir stjålet, at matvarene dine blir spist av fugler eller andre dyr, eller at de går i stykker som følge av været.

Med virusfrykten som herjer, har netthandel av mat for hjemlevering nærmest eksplodert. Dog kan mat som settes igjen usikret utenfor døra være en potensiell smittefare.Heldigvis finnes det en løsning. En løsning som ikke bare gir deg tid og frihet tilbake, men som også gir deg økt trygghet. Løsningen kan i tillegg bidra til reduserte utslipp, økt trafikksikkerhet, mindre kø, friere konkurranse og økt lønnsomhet for alle.

Følg med videre, lik siden vår på Facebook og meld deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å få tilsendt vårt nyhetsbrev med nyheter innenfor markedet og våre nye produkter.

*Bildene sett på nettsiden er animasjoner og 3d modeller av produktene. Det ferdige produktet vil variere litt i utseende.

nb_NONorwegian

Denne nettsiden bruker cookies