MultiBoxn med Aktiv kjøl

to_2022-03-31_15-10-27-1.jpg?fit=300%2C225&ssl=1″ alt=»» class=»wp-image-3081″/>

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss.

Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn enda en dimensjon når det gjelder hjemlevering helt hjemme hos sluttkundene. 

Matleveranser er kanskje den mest hyppige formen for leveranser en normal familie/husholdning vil ha. Den skjer gjerne ukentlig eller til og med flere ganger per uke. 

I dag opererer de fleste av selskapene som leverer mat helt hjem til kunden etter en kalkyle som gir billigst frakt utenom rushtidene og på dagtid. Dette er jo klart, da disse vil være mest effektive for dem. Samtidig gjør det at færrest har mulighet til å velge dette da de er på jobb i “normale tider”

Med Boxn kan mat leveres når som helst i døgnet slik at det blir billigere for sluttkundene, mer miljøvennlig for transporten og enda bedre miljøgevinst da de slipper å sitte i rushtrafikk.

Forskjellige farger på Boxn

Litt fakta om Fresh modulen til Boxn:
Temperatur: -1 til 5 ℃
Størrelse innvendig i cm (HxBxD): 33x46x50
Antall rom per kolonne: 4
Kolonnen har egen kompressor slik at de både kan stå utendørs og innendørs gjennom hele året. 

Disse kolonnene er geniale siden de kan kombineres sammen med andre MultiBoxn kolonner uten aktiv kjøling. Kundene kan da ha skap som er beregnet for å ta imot alt av leveranser helt hjemme hos seg. Med Boxn som en transportør uavhengig terminal vil alle transportselskap kunne levere pakker og mat direkte inn i Boxn uten masse styr med ekstra apper eller andre avanserte løsninger. Eneste de trenger å gjøre er å informere Boxn om at leveransen er på vei og skanne sporingsnummeret/ordrenummeret når pakken skal leveres. Da åpnes riktig rom i Boxn og kunden får beskjed om at pakken er levert.

Ønsker dere FreshBoxn eller MultiBoxn hjemme i deres borettslag? 

Ta kontakt med oss her!

Relaterte artikler

Pakkeboks, Aktiv kjøl, klikk og hent, mat

Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått

Helse vest IKT, Haukeland sykehus. IT utstyr, Pakkeboks, pakkebokser

Ny terminal ute hos Helse Vest!

Boxn og Helse Vest IKT har inngått en spennende pilot. Vi var i forrige uke i Bergen og leverte og monterte en MultiBoxn terminal. Denne

MultiBoxn med Aktiv kjøl

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss. Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn

nb_NONorwegian