Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått til flere forskjellige spennende piloter og prosjekter. Både innenfor hjemlevering av pakker til aktørnøytrale pakketerminaler helt hjemme hos sluttkunden og for internsystemer som klikk og hent. Nylig vant også Smart Supply og vi et større anbud for pakketerminaler som vi gleder oss til å fortelle mer om når den tid er inne. 

Smart Supply (SSu) er et selskap i rask vekst med spesialisering innen butikkinnredninger og utvikling. Virksomheten deres dekker i dag en rekke områder innen retail, alt fra butikkrekvisita og emballasje til innredning for både dagligvare og detaljhandel. Hos Smart Supply får du alltid best kvalitet og god service.

Gjennom vårt samarbeid med Smart Supply får vi skap i solid metall levert fra Modern Expo!

Modern Expo har en av Europas største stansefabrikker som leverer varer med høy kvalitet til nesten hele Europa. De har flere fabrikker både i Polen og helt vest i Ukraina. Terminaler blir produsert og levert av Modern Expo med god hjelp til tilpasninger for det norske markedet!

Nå med et hovedfokus på pakketerminaler for internt bruk og for klikk og hent har vi flere spennende prosjekter i horisonten som vi gleder oss til å få i gang sammen.

Ønsker dere klikk og hent løsninger til deres butikk? Eller trenger dere bedre rutiner for utlån av utstyr til ansatte. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi hjelpe dere med å tilpasse våre løsninger til deres behov.

Alt dere trenger av butikk innredning og mer finner dere hos Din samarbeidspartner for butikkutvikling | Smart Supply

Relaterte artikler

Pakkeboks, Aktiv kjøl, klikk og hent, mat

Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått

Helse vest IKT, Haukeland sykehus. IT utstyr, Pakkeboks, pakkebokser

Ny terminal ute hos Helse Vest!

Boxn og Helse Vest IKT har inngått en spennende pilot. Vi var i forrige uke i Bergen og leverte og monterte en MultiBoxn terminal. Denne

MultiBoxn med Aktiv kjøl

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss. Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn

nb_NONorwegian