Klikk og hent for kjøpesenter 24/7

Klikk og hent er en løsning som de fleste butikker begynner å skaffe seg. Det er en god løsning som kunder ønsker! Dette fordi det gir dem valgmuligheter og de vet at produktet er der når de kommer til butikken. Men hvordan kan vi gjøre dette til en løsning som er enda bedre for både sluttkundene og for butikken? Vi som bedrift har fått flere erfaringer med pakkeskap og hvilke gode løsninger dette kan bringe. Spesielt med en delingsøkonomi som er i fokus for tiden. 

Vi ser at når informasjon om pakken ligger inne i systemet, tar det i underkant av 15 sekunder å levere hver pakke i terminalen. Det eneste som behøves er å taste 4 siffer av ordrenummeret eller bare skanne pakken på strekkodeleseren så åpnes riktig rom. Med enkle integrasjoner går dette gjennom helt automatisk. Men for å få til en rask oppstart av systemet kan det også benyttes uten noen form for integrasjoner der butikken får tilgang til et dashbord der de enkelt kan legge inn pakken og kundens informasjon.

Denne gangen ønsker vi å se på hvilke muligheter dette kan gi for kjøpesentre og andre større samlinger av butikker, om alle butikkene kan dele på kostnadene og sammen få fordeler av løsningene en utleveringsboks kan gi. 

Pakketerminal som ubemannet «klikk og hent» og returer for hele kjøpesenteret kan gi en helhetlig og praktisk opplevelse for kundene. Ved å kombinere de to tjenestene kan kjøpesenteret og alle deres butikker tilby en sømløs handels- og returprosess til en hver tid. Er Boxn plassert strategisk uten stengte dører eller utendørs, vil kjøpesenteret i praksis kunne utvide åpningstidene sine til 24/7. 

Her er noen fordeler ved implementeringen av ubemannet «klikk og hent» og retur for hele kjøpesenteret som en samlet løsning på ett og samme sted.

Samlet plattform: Ved å tilby både ubemannet «klikk og hent» og retur på ett sted gir kjøpesenteret en samlet plattform der kundene kan håndtere både henting av kjøp og retur av varer. Dette gjør det enklere og mer praktisk for kundene å håndtere hele prosessen på ett sted. Varene vil med en god plassering av pakkeboksen kunne bli hentet ut av kunde når som helst i døgnet slik at butikkene på senteret i praksis får utvidet åpningstid uten ekstra kostnader. 

Økt bekvemmelighet: Kundene kan handle fra ulike butikker på kjøpesenteret via butikkenes egne nettsteders klikk og hent løsning, og deretter hente varene sine på et  ubemannet hentepunkt. Dersom de ønsker å returnere en vare, kan de enkelt levere den tilbake på samme sted. Dette begrenser behovet for å besøke hver enkelt butikk for å hente eller returnere varer, noe som sparer tid og krefter for kundene.

Redusert ventetid: Ubemannet «klikk og hent» og returer gir en rask og effektiv opplevelse for kundene. De får en melding med hentekode direkte fra Boxn når pakkene er klare og ligger i terminalen. De kan enkelt skanne eller legge inn nødvendig informasjon, som bestillingsbekreftelse eller returetikett, og utføre transaksjonen på hentepunktet. Dette reduserer ventetiden og gir kundene en sømløs opplevelse.

Samle alle butikker i en nettbutikk: Ved å samle flere butikker på senteret i samme nettbutikk kan kundene få kjøpe flere varer på én og samme bestilling. Med Boxn som pakketerminal kan en slik løsning bli enkel og bemanne gjennom at butikkene selv kan levere varen når de har plukket den. 

Kostnadsbesparelser: Implementering av ubemannet «klikk og hent» og returer kan bidra til å redusere kostnader for butikkene på kjøpesenteret. Ved å automatisere prosessen og redusere behovet for betjening kan butikkene spare på arbeidskostnader samtidig som de opprettholder en effektiv og praktisk tjeneste.

Forbedret kundeopplevelse: Ubemannet «klikk og hent» og returer for hele kjøpesenteret gir en bedre kundeopplevelse ved å tilby bekvemmelighet, effektivitet og sømløshet. Kunden kan håndtere både kjøp og retur på en praktisk måte, noe som kan bidra til økt kundetilfredshet og lojalitet.

Det er viktig å sørge for at kjøpesenteret har en brukervennlig og intuitiv plattform for kundene, der de enkelt kan velge produkter, bestille og håndtere returer. Videre må kjøpesenteret ha klare retningslinjer og prosedyrer for håndtering av retur, inkludert inspeksjon og refusjon av varer.

Boxn er en løsning som kan bringe flere kunder til butikkene i kjøpesenteret. En enkel løsning som ikke trenger mange integrasjoner og kan være oppe å gå på kort tid. Butikker kan enkelt prøve ut terminalene frem til de ønsker å ta kostnader for integrasjoner. 

Kjøp eller lease terminaler og systemer av oss.
Ta kontakt med oss eller smartsupply.no for mer informasjon om Boxn og terminalene vi kan tilby!

Relaterte artikler

Pakkeboks, Aktiv kjøl, klikk og hent, mat

Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått

Helse vest IKT, Haukeland sykehus. IT utstyr, Pakkeboks, pakkebokser

Ny terminal ute hos Helse Vest!

Boxn og Helse Vest IKT har inngått en spennende pilot. Vi var i forrige uke i Bergen og leverte og monterte en MultiBoxn terminal. Denne

MultiBoxn med Aktiv kjøl

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss. Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn

nb_NONorwegian