NY BOXN PÅ NY PLASSERING I NYTT SAMARBEID

Vi har nå satt ut en ny modell av Boxn i Kringsjå studentby. I dette spennende samarbeidet med Helt Hjem og Studentsamskipnaden i Oslo skal vi teste ut nye løsninger for å få pakkene levert helt til sluttkundens adresse.

SIKKERHET
I studentbyene slipper ikke bud inn i oppgangene der mange yngre mennesker bor. Det betyr også at tyveri fra dørmatten unngås. Med Boxn ligger pakkene trygt innlåst helt frem til kunden har mulighet til å hente ut pakken. 

BAKGRUNN
I denne studentbyen bor det hele 3500 studenter fordelt på et lite geografisk område. Den beste løsning for dem per i dag er enten å være hjemme når varene blir levert slik at de kan løpe ut og møte budet for en overlevering eller så må studentene ned til post i butikk på Ullevål for å hente ut pakkene de skal få levert. Det er en tur på over 2 kilometer og 90 høydemeter.

LØSNING
Studenter har ofte mange andre aktiviteter på fritiden og mange baller i luften samtidig. Dette gjør at de ønsker å spare tid og slippe disse ekstra turene. De er i tillegg en gruppe mennesker som bestiller varer på nett fordi prisen på varen da ofte er billigere enn hva den ville kostet i en fysisk butikk. 

Denne testen er ideell for å vise hvilke utfordringer i markedet Boxn kan løse. Studenter er en målgruppe som er innovative og lystne etter å endre allerede eksisterende løsninger. Vi gleder oss til å se hvordan dette går og hvor mange av 3500 potensielle kundene som ønsker å teste produktet vårt. 

Vi vil takke både SiO og Helt Hjem for god dialog og samarbeidsvillighet og bidrag i dette prosjektet.

Les flere nyheter fra Boxn her

nb_NONorwegian