Boxn sparer miljøet ved hver levering!

Eu skjerper klimamål, vil kutte utslipp med 55% innen 2030! I Norge utgjør utslipp fra transport 30% av de totale utslippene og over halvparten av disse utslippene kommer fra veitrafikken. Dette er også en veldig lokal forurensning og hvertfall under køkjøring. Ikke bare er det et stort problem med tanke på utslipp og målene Norge har for å nå målet for 2030, men det er også en stor kostnad for lastebilsjåførene. Ifølge deres landsforbund koster det hver sjåfør toy/mulighetsomrader/ren-energi/artikler/mindre-ko-gir-bedre-klima/» target=»_blank» rel=»noreferrer noopener»>17 kroner ekstra per minutt de står i kø. Hadde man kjørt en drone over E18 mellom Asker og Oslo i rushtiden ville man sett en stor mengde lastebiler som stanger seg fremover i køene for å få hentet eller levert varene de skal. De forsinkes og samtidig forsinker de alle oss andre, enten vi er i buss eller bil.

Levering utenom rushtiden

De fleste bedrifter, verksteder og mange håndverkere ønsker å få varene levert helt i starten av arbeidsdagen sin. For at de skal få brukt delene på den jobben de holder på med. Alle privatkunder som ikke er hjemme på dagtid trenger å få varene levert på kvelden. Når de er ferdige med jobb og fått barn videre til fritidsaktiviteter. 

Hva med tidsrommene da mellom 10-16? Og for ikke å snakke om midt på natten når det nesten ikke er biler på veiene. Er det ikke disse tidene som bør brukes til å levere varer trygt til bedrifter, kontorer og husholdninger? 

Boxn sine smarte postkasser og system kan løse mesteparten av disse problemene. Det ville også bidratt til bedre miljø ved å senke utslipp, lage mindre kø og redusere kostnadene for alle involverte. Gjennom en smart postkasse som står enten utenfor kontorbygg, i borettslag eller i kombinasjon med husstander. Vil bud kunne levere uavhengig av om kundene er hjemme og kundene trenger ikke å dra til postkontor for henting av pakken. Boxn kan også ta i mot kjølevarer og bidra til at de holder en akseptabel temperatur. Helt frem til du kommer hjem fra jobb eller våkner opp.

Les flere artikler her

nb_NONorwegian