Vi feirer at første del av Forny Student er på konto

I dag går vi fra bootstrapping til å ha penger til utvikling av oppstarten. Dette skal ta oss videre til å få det først produktet til å fungere godt nok til å bevise at konseptet virkelig gjør hverdagen din så mye lettere at du foretrekker å handle ting helt hjem i stedet for å dra i butikker eller til post i butikk.

Hva er egentlig fordelene for deg? 

Tenk deg at du kan få matleveringer levert i en kasse ved døren, og at maten holder seg fint der i et par timer. Da slipper du å stresse fra jobb eller å være bundet til å være hjemme når varen kommer.

Eller, kanskje du selger ting brukt og må avtale et møtested med kjøperen hver gang du selger noe. Hvor mye lettere hadde det vel ikke vært om du bare kunne puttet det i boxn og tastet inn adressen varen skal til?

Kanskje du er en av de som handler mye klær på nett og frekventerer post i butikk, både for å hente varen og for å bytte varer som ikke passer. Hva om du kunne fått det levert helt hjem i postkassen og returnert varer fra samme sted?

Eller, kanskje du vil starte en butikk for å selge ditt fantastiske produkt, men ingen av grossistene du snakker med slipper deg til i sin butikkkjede? Tenk deg at du heller kunne solgt varen direkte levert til boxn hos kunden.

Bli med i panelet for å fortelle oss hvordan du vil at boxn skal fungere da vel! 

 

 

Leave a Reply Text

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *