Tyveri av pakker øker

Tyveri av pakker fra trappen til kunder har lenge vært et stort problem i mange land. Nå som flere og flere ønsker at det leveres hjem også her i Norge begynner vi å se at trenden fra utlandet også kan bli et problem også her. 

I TV2 sin artikkel ble pakken til kunden stjålet etter kun 7 minutter. Kunden selv tror at den som stjal den enten fulgte etter budet eller visste hvordan ruten til budet var. Dersom dette stemmer skapes stor utrygghet for kunder som ønsker å få varene levert hjem på en trygg og enkel måte. 

Det Helt Hjem sier selv som løsning: 

“I områder som opplever mye tyveri går selskapet over til å levere til utleveringssteder. Husebø-Evensen tror imidlertid ikke pakke tyveriene er organiserte.”

Dette kan umulig være det kundene ønsker. Dersom du har bestilt varer levert hjem til deg, så er en av grunnene for de fleste at de ikke ønsker å bruke tid på å dra i post i butikk for å hente varene. 

Boxn er et sikkert mottakspunkt som står hjemme hos kunden, gjerne som en erstatning for postkassen. Mottaker får melding direkte fra boxn sin når pakken er levert. Med solid lås og sterk metallramme skal det mye til for en tyv å få varene ut av boxn. Få varene levert når som helst på døgnet uten å bekymre deg over at noen kanskje har stjålet pakken din før du rekker å hente den.

Boxn en bedre løsning.

nb_NONorwegian