Posten/Bring er på banen

Vi jobber videre i bakgrunnen for å gi dere en best mulig løsning på mottaksbokser for varer levert hjem. En av tingene vi gjør er å sørge for at postvesenet og logistikktjenester i Norge kan vite hvem som har bokser, hvordan de skal få tilgang og hva som skal dit. De trenger også å øke tjenestetilbudet sitt som en respons til at privatpersoner tar steget videre fra den tradisjonelle postkassen.

Vi i boxn frekventerer Posten/Bring. I dag har vi vært der for å snakke mer om hvordan vi sammen kan forbedre hjemlevering og hva som skal til for at dere kan få varer levert også med dem direkte i boxn. Vi kom frem til at vi ser tre områder vi kan fokusere på å teste sammen med Posten/Bring i en tidlig fase:

Den ene muligheten er sending fra kunde til kunde

Tenkt at du for eksempel driver en liten bedrift som lager et begrenset opplag med varer. Eller kanskje selger du ofte ting via finn.no. Ved å ha boxn hos deg vil du ikke trenge å selge det lille opplaget via et varelager, eller dra til post i butikk hver eneste gang du får en ny bestilling. Sending fra kunde til kunde er Posten/Bring i gang med å utvikle sporingssystemer for, og vi håper at dette blir en fremtidig mulighet for boxn mottakere.

En annen mulighet er å holde fokus på leveranse av matvarer

Visste du at Bring allerede kjører mange av matkassene du kan få levert i dag, de har også mange små leverandører av mat på kundelisten. Vi vil gå mot å i fremtiden kunne ta imot disse varene i boxn. Men, er det det vi vil teste aller først?  

En tredje mulighet  i en tidlig fase går ut på levering av pakker til boxn

Om vi får ut en rekke bokser innenfor et postnummer, vil vi kunne sende varer som vanligvis går til post i butikk, helt hjem til kassene. Dette er fordi Bring, som leverer pakker til Post i Butikk for Posten, kan gjøre et unntak for oss på det utvalgte postnummeret og “svinge” utom boxn din og levere til boxn din istedenfor til PiB.  

Hva synes dere vi bør teste først og kanskje du vil være med oss å teste kasser? Vi vil veldig gjerne ha flere til å hjelpe oss å se på det og gi tilbakemeldinger. Skriv deg på i feltet under, eller send oss en mail på post@boxn.no da vel!   

Vi vil gjerne ha din mening i utviklingen av produktet. Skriv deg på her for å få innblikk i produktutviklingen.

Leave a Reply Text

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *