MultiBoxn med aktiv kjøling

Vår nye løsning på aktiv kjøling åpner mange nye muligheter.

Vi i Boxn jobber hele tiden innovativt med nye løsninger for å videreutvikle oss. Vårt ønske er å komme oss inn i markedet fra flere sider. Vi har nå på vei nye MultiBoxn moduler med aktiv kjøling. Dette vil gi oss enda bedre sikkerhet for leveranser av mat. Flere av dagens matbutikker har krav om å ikke bryte kjølekjeden ellers må kunden ta på seg ansvaret for varene dersom det blir satt igjen på døren. Med Boxn Fresh moduler kan maten settes igjen et låst rom med normal kjøleskapstemperatur. Der ligger matvarene dine helt frem til du selv har mulighet til å hente ut leveransen.

Kompressoren for kjøling har inkludert varmefunksjon slik at temperaturene der Boxn står ikke har noe å si. Den vil funke både innendørs og utendørs. Innsiden av Boxn vil holde Norsk standard på kjøl med mellom -1° til 5° celsius. Med vårt modulære system kan denne kolonnen også kobles sammen med våre standard kolonner som er uten aktiv kjøling.

Vi jobber stadig videre med utviklingen av Boxn og snart blir også våre Fryseskap tilgjengelige. De funker på samme måte som våre kolonner med aktiv kjøling. De kan brukes i alle utendørs temperaturer og holder en innvendig temperatur i rommene mellom -15° og -18°. 

Vi gleder oss til å teste ut disse rommene sammen med våre kunder og i gode samarbeid med forskjellige butikker og leverandører av matkasser.

Er deres borettslag ute etter å effektivisere hverdagen og vil vite mer om Boxn sine løsninger ta kontakt med oss på Kundeservice@boxn.no

Les flere av våre nyheter her!

nb_NONorwegian