Kontaktløs levering

Sommeren nærmer seg slutten, men livet med hjemmekontor og coronavirus ser fortsatt ikke ut til å være over. Flere steder i mediene leser vi om eksperter som mener smittebølge nummer to er på vei og at hjemmekontor må bli hyppig brukt i hvert fall ut året.

For mange er det en stor belastning å sitte i stor frykt for smitte. De velger bort å dra på butikken i frykt for å møte mange på samme sted og for å slippe å få smitte.

Gjennom dette har hjemlevering av mat og netthandel generelt økt mye. (touchscreen som har vært i kontakt med mange andre tidligere på ruten kan også utgjøre en risiko.

Ditt personlige hjemleveringspunkt

Med et smart hjemleveringspunkt stående helt hjemme hos deg selv, slipper du kontakten direkte med budet. I tillegg til at levering hjem til deg kan være mye mer effektivt for budet. Boxn sitt smarte hjemleveringspunkt er kontaktløst. Pakkens sporingsnummer åpner boxn uten at noen trenger å ta på et kontrollpanel. Det eneste budet trenger å gjøre er å skanne pakken på strekkodeleseren og boxn åpner seg opp. Altså en kontaktløs levering. Dette sikrer også at det ikke kan feilleveres.

Villa boxn

Ønsker du å vite mer om boxn eller bestille se mer på hjemmesiden vår!

Når pakken er levert og boxn blir lukket vil budet (budsentralen) og kunden få bekreftelse på at pakken er levert. Hele leveransen tar under 30 sekunder, i motsetning til dagens ca 2,5 minutter. Kunden behøver ikke engang å være hjemme.

Vi i Konseptboks as forsker også på muligheten for å integrere virusdrepende UV lys inne i boxn. Da kan du være sikker på at alle pakker som er levert er helt trygge for covid-19 virus på utsiden.

nb_NONorwegian