Hvordan boxn effektiviserer hver eneste levering

Reduserte utslipp og økt fortjeneste for bud.

I dagens samfunn er miljøet og co2 utslipp et viktig moment å tenke på. Boxn er ikke bare en tidsbesparende løsning for sluttkundene, men alle bud sparer tid og kjøring på hver eneste levering. Hvordan boxn gjør dette skal vi forklare dere i denne artikkelen. 

Når sjåføren ankommer huset står bilen og går på tomgang. I mens sjåføren forsøker å ringe deg, men du er opptatt på jobb og får ikke tatt telefonen. Sjåføren ringer på, men det er ingen hjemme der. Du har godkjent at han kan sette igjen pakken på trappen, så det er dette leverandøren ender med å gjøre. Bare her har sjåføren brukt 5 minutter på en levering som med boxn kunne tatt kun 30 sek. Sjåføren hadde kjørt til gårdsplassen og sett boxn han skal levere pakken i. Eneste han hadde trengt å gjøre var å gå bort til den og skanne strekkoden. Riktig rom ville da åpnet seg for pakken. Når sjåføren lukker igjen døren vil både han, sentralen og du som sluttkunde få melding om at pakken er levert. Og den ligger trygt i boxn frem til noen er hjemme igjen og kan ta den ut. 

I tillegg til å gjøre hvert eneste stopp enda mer effektivt kan boxn effektivisere hvordan kjøreruten blir lagt da levering til boxn ikke trenger å være like tidsspesifikk som en hjemlevering hvor man må møte en kunde. 

Færre biler i nabolaget

Du kan tenke deg at når du og en i nabolaget bestiller matlevering fra samme leverandør, men den ene vil ha levering 14-16 for det er billigst og den andre ønsker levering mellom 16-18 for å rekke hjem fra jobb. Da må to forskjellige biler kjøre til det samme stedet. Kun fordi kundene ikke har mulighet til å være hjemme på samme tid. Dersom hvertfall en av dere hadde hatt et hjemleveringspunkt slik som boxn, så kunne levering være samtidig, med samme bud. Du burde fått gratis levering siden de slapp å kjøre en egen bil til i det samme området en gang til.

Med Boxn blir det færre biler som trenger å kjøre samme rute fordi leveringene ikke har behov for å være tidsbestemt.

Boxn er ikke bare en smart løsning for oss som handler mye på nett. Det er også genialt for å spare totalt antall kjørte kilometer og da igjen spare miljøet. Det er mer enn nok biler på veien i dag, samfunnet bør belønne de som effektiviserer hverdagen og sparer miljøet. 

Les flere artikler her

Ta tilbake hverdagen og gi sluttkundene mer makt og lavere fraktkostnader.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å få tilsendt vårt nyhetsbrev med nyheter innenfor markedet og våre nye produkter.

*Bildene sett på nettsiden er animasjoner og 3d modeller av produktene. Det ferdige produktet vil variere litt i utseende.

nb_NONorwegian

Denne nettsiden bruker cookies