Den nye hverdagen

Viruset har nå herjet over lengre tid, vi alle har merket det på oss og flertallet av oss har endret vanene våre. Det er flere og flere som har testet ut matlevering rett hjem. Mesteparten ønsker å holde seg unna potensielle smittekilder som matbutikker og postkontor. Har du testet ut matlevering rett hjem til deg?

Som Shifter skriver har tjenester for å minimere kontakten med andre mennesker hatt stor økning. Kolonial hadde de første ukene 250% høyere omsetning enn det normale. 

Mange velger å få maten sin levert hjem, men de må fortsatt være hjemme å møte budet under leveringen. Ikke noe stort problem om du sitter hjemme i karantene eller har hjemmekontor. Men frister ikke å måtte kontakt med et bud som har vært og levert hos veldig mange andre før deg. Det er nå mange som har kommet seg tilbake på kontoret og skolen. Hvordan blir det da med mottak av maten og varer?

Gjelder også pakker.  

Kolonial har også begynt å levere varer fra Clas Ohlson. Dersom du bestiller en vare derfra sammen med en matlevering, kan det være varen har en større verdi. Kanskje du kommer hjem og har fått beskjed fra Kolonial at tingene dine er levert. Når du ser at maten er der, men pakken med f.eks elektronikk fra Clas Ohlson er borte. Da er det du som har et problem da du har godkjent denne leveringen og ansvaret ligger på deg. Du ønsker heller ikke å komme hjem til pakken gjennomvåt av regn. Alt dette er risikoer du som sluttkunde må ta for å få litt mer frihet i hverdagen.

Det finnes allerede en løsning

Hadde da budet enkelt kunne lagt matkassen og pakkene de skal levere i et temperatur isolert rom og du hadde fått melding når maten blir satt igjen i den? Det er det nå blitt løsninger på, et smart leveringspunkt hjemme hos deg! Et isolert og temperatur målt rom som er beregnet til å ta imot varene dine. Du trenger kun å velge hvilken leverandør du ønsker av matvarer og maten vil kunne ligge i boxn utenfor huset ditt i det du svinger inn på gårdsplassen din. Når maten er blitt levert vil både du, budet og nettbutikken få en melding om at pakken er levert. Det er jo tross alt du selv som har ansvaret for maten når den er levert på trappen din.

Ta tilbake hverdagen og gi sluttkundene mer makt og bedre priser.
Bestill boxn nå!

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å få tilsendt vårt nyhetsbrev med nyheter innenfor markedet og våre nye produkter.

*Bildene sett på nettsiden er animasjoner og 3d modeller av produktene. Det ferdige produktet vil variere litt i utseende.

nb_NONorwegian

Denne nettsiden bruker cookies