VillaBoxn

Boxn skal signalisere at her bor det noen som er med på fremtidsrettede og samtidig vil bidra til miljøet. Boxn er laget av høykvalitets materialer.

Boxn

Den tilpasses din bolig ved variert materialvalg og farger. Våre designere har kompetanse og bakgrunn fra arkitektur og landskapsarkitektur, slik at individuell tilpasning til nettopp din bolig og ditt nærmiljø er mulig.

Boxn har en digitallås med tilgangsdelingsystem for boxer som er tilrettelagt for å ta imot både mat og større pakker. Med boxn skal du slippe å være hjemme når varer blir levert, og unngå unødige turer til postkontoret.

Spesifikasjoner

Kontrollpanel

Enkelt å forstå og bruke, med både talltastatur og lesere av strek koder, RFID, NFC mm. Pakkens strekkode åpner boxn for budet, enklere og sikrere blir det ikke.

Strøm og solceller

boxn trenger ikke en egen strømtilførsel. Solcellepanelet på boxn lager nok strøm til å drive låser, kommunikasjon og elektronikk gjennom hele året.

Låsene

boxn har to låser som kan styres hver for seg fra et felles kontrollpanel. En lås til den isolerte skuffen øverst og en til post og pakkekassen. På denne måten kan man til og med dele med en god nabo.

Mål og vekt

Mål (DBH): cm 77,5 x 71 x138,5
Vekt: ca 40 kg. - Boltet fast til underlaget eller veggen.

Konseptet boxn

Løsningen med et åpent API der meldingsutvekslingen skal være mulig mellom alle deltakere i verdikjeden, for å få en mest mulig smidig og kosteffektiv løsning for deg som sluttbruker.

IoT

Internet of things (IoT). boxn benytter idag 2g GSM sim fra vår partner TELIA Next for M2M kommunikasjon til og fra. boxn er tilrettelagt for å kunne benytte Narrowband IoT løsningene som nå rulles ut. Står den slik til at det er god dekning kan den også være online via ditt lokale wifi.

Er du klar for en enklere hverdag?

Bli med på nåtidens og fremtidens forenkling av din hverdag. Få et uforpliktende pristilbud nå

nb_NONorwegian